Digitalisaation läpimurron monet mahdollisuudet

17.06.2016

Kaikille avoin ja maksuton Internet Forum -yleisöluentosarja keskittyy digitalisaation ajankohtaisiin aiheisiin ja mahdollisuuksiin.

Digitalisaation läpimurto tuo mukanaan monia palvelu- ja liiketoimintamahdollisuuksia. Aalto-yliopisto järjestää syksyllä 2016 Internet Forum -yleisöluentosarjan aiheesta "Services, Information and Network Technology in the Digital Transition". Yhteensä kahdeksalla luennolla paneudutaan digitalisaation mahdollisuuksiin eri näkökulmista.

– Digitalisaation kehittäminen on yksi Aalto-yliopiston tutkimuksen ja opetuksen avainalueista. Yleisöluentosarja on hyvä mahdollisuus sekä akateemiselle että teollisuuden asiantuntijoille keskustella ajankohtaisista aiheista, Aalto-yliopiston Professor of Practice Jarno Limnéll toteaa.

Jokaista luentoa on mahdollisuus seurata myös live-lähetyksenä ja tallenteet luennoista ovat katseltavissa luentojen jälkeen.

Ensimmäinen luento järjestetään 20. syyskuuta kello 17.15 alkaen Otaniemessä. Katso luentosarjan koko ohjelma tapahtumasivulta.

Ohjelma tarkentuu alkusyksyn aikana. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!


Lisätiedot:

Professor of Practice Jarno Limnéll
Aalto-yliopisto
040 527 6173
jarno.limnell@aalto.fi
Twitter: @JarnoLim

 

Kuva: Aki-Pekka Sinikoski